4 мая 2016 г., 19:46

Ден 2 

  Поэзия » Любовная
251 0 0

На луната бледа

лъчите едва огряват мен.

И душа към бъдещето гледа -

към утрото на следващия ден.

 

Ти - слънце, стопли ме със лъчи,

че в студ ще бъда тогаз -

нека те сияят от твоите очи,

та в съня да се усмихна аз.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??