28 янв. 2008 г., 10:03

Ден, град... 

  Поэзия » Гражданская
637 0 9
 

Ден,

град,

аз.

Потъвам във сън от горчиво.

И прилепи будят съня...

от прилепи вече ми писна!

Какво да направя, какво?!

Животът ми - свят от размeни -

цигарата вече догаря...

Как би било хубаво, как,

ако нямаше вери измамни!

Но самите ми мисли изменят

същността на рисунката тук.

А тя си е кратка и ясна:

Ден,

град...

и понякога,

някъде

аз.

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??