18 дек. 2016 г., 09:56

Ден необикновен.... 

  Поэзия » Другая
638 1 0

Ден като ден...

Съвсем обикновен...

Така си мислите вие!

Но не. Тайна сладка в него се крие.

Това е моят ден рожден!

Това е ден, във който съм безкрайно окрилен!

Всичките небесни сили ме благославят!

Приятели, роднини дарове за мен оставят...

Този ден вече не е обикновен!

Прелива от радости и ги раздавам!

На теб, на теб, на всеки щастие пожелавам!

На този ден са отворени небесните простори

и аз със Господ си говоря.

За това пожеланията ми се чуват.

Радост, здраве, щастие със нас празнуват!

Бъдете щастливи! И... много обичливи!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??