Ден като ден...
Съвсем обикновен...
Така си мислите вие!
Но не. Тайна сладка в него се крие.
Това е моят ден рожден!
Това е ден, във който съм безкрайно окрилен!
Всичките небесни сили ме благославят!
Приятели, роднини дарове за мен оставят...
Този ден вече не е обикновен!
Прелива от радости и ги раздавам!
На теб, на теб, на всеки щастие пожелавам!
На този ден са отворени небесните простори
и аз със Господ си говоря.
За това пожеланията ми се чуват.
Радост, здраве, щастие със нас празнуват!
Бъдете щастливи! И... много обичливи!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.