13 мая 2012 г., 18:44

Денонощен щанд за коментари 

  Поэзия » Юмористическая
758 0 8

На денонощен щанд за коментари,

където всички знаят си цената,

един поет, количка натоварил,

към изхода се втурва като вятър!

 

А друг, в ръка държащ сертификата

за коментари с качеството "първо",

избира зрели, вкусни – за салата,

и да лекува възпалено гърло!

 

И трети търси "пресни" коментари,

че с тях си квасел всеки ден устата!

Четвърти казва, че се бил "опарил"

от коментар – боляла го главата!...

 

Я, виж... разцъфнал като майски цвят,

за мене коментар – едничък, малък,

без мирис в електронния формат,

но фин и апетитен като залък!

 

Завършва с пожелание накрая!

С три удивителни! С приятелска закачка!

С усмивчица, която да омае

добрите познавач и познавачка!

 

Избързвам с поглед пак да го докосна!...

В миг... с гръм се втурва коментар огромен,

минава грохотно, победоносно...

От "славата ми" не остава спомен!

 

 

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??