9 нояб. 2006 г., 13:29

Деня ми 

  Поэзия
771 0 1
    Деня ми            09.11.2006.

Между деня, нощта, доброто, злото,
минава моят стъклен ден.
Мечтая за вълни и пясък,
и вятър да играе в мен.
Очите ми са огнени вселени,
поглъщат всеки, който омагъосват.
Ръцете ми са милост и упора.
Със нежност и студенина докосват.

© Снежина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не е лошо! Това "... и вятър да играе в мен" ми е забавно обаче.
Предложения
: ??:??