13 сент. 2012 г., 09:36

"Денят" 

  Поэзия » Любовная
490 0 0
Обичам, когато нощта ме обгръща,
потъвам в мисли и вътрешно крещя.
Мисля си за мен, за теб и за деня.
Деня, в които каза "Обичам те" за първи път.

Незабравим бе! Наричам го "Денят"!

А помниш ли, когато смяхме се за нещо...
Нещо несъществено, смяхме се за нищо.
Смешно беше, просто ей така.
Това си беше нашата игра.

И сякаш избледняват тези спомени,
остават като крачките, оставени от мен.
Защото теб те няма, мила моя.
И никога не ще да бъде ден.

© Димитър Бекяров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??