13.09.2012 г., 9:36 ч.

"Денят" 

  Поезия » Любовна
491 0 0
Обичам, когато нощта ме обгръща,
потъвам в мисли и вътрешно крещя.
Мисля си за мен, за теб и за деня.
Деня, в които каза "Обичам те" за първи път.

Незабравим бе! Наричам го "Денят"!

А помниш ли, когато смяхме се за нещо...
Нещо несъществено, смяхме се за нищо.
Смешно беше, просто ей така.
Това си беше нашата игра.

И сякаш избледняват тези спомени,
остават като крачките, оставени от мен.
Защото теб те няма, мила моя.
И никога не ще да бъде ден.

© Димитър Бекяров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??