21 нояб. 2023 г., 19:36

Денят на Християнското семейство 

  Поэзия
303 1 2

Християнското семейство,

Господи, благослови го! -

Да пребъде - го окриляй

и към Обич насърчи го! 

 

Християнските семейства,

Господи, благослови ги! - 

Да пребъдат - ги окриляй

и в Любов превъплъти ги! 

 

Че семействата Светѝ са -

и небесни, и вселенни! 

 

...........................................,....

 

Тях на Святост Ти! обрече, 

за да бъдат възвисени!...

 

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??