Християнското семейство,
Господи, благослови го! -
Да пребъде - го окриляй
и към Обич насърчи го!
Християнските семейства,
Господи, благослови ги! -
Да пребъдат - ги окриляй
и в Любов превъплъти ги!
Че семействата Светѝ са -
и небесни, и вселенни!
...........................................,....
Тях на Святост Ти! обрече,
за да бъдат възвисени!...
© Стоян Минев All rights reserved.