19 июн. 2007 г., 11:56

Дери 

  Поэзия
462 0 2
 

Клоунът
със грозд балони чака
под моста на целувките.
И няма сянка.
Рано е.
Зад фалшивата усмивка върху устните,
цъфти измама.
Кани те да вземеш само.
Стои ухилен, дружелюбен,
очите му са сини
и студени някак.
Ще спреш
или ще продължиш нататък?
 
Клоунът
усмихнат чака
под моста на целувките...
 

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??