17 янв. 2010 г., 19:21

Деси-сладкарка 

  Поэзия » Для детей
1413 0 16

В детската градина днес, нà –

работата не е лесна...

Пъшка, ох, горката Деси –

брашънце с водица меси,

слага захар, яйчице.

Хоп – една е сърчице,

втора – зайче, хоп – мече...

После ще ги опече

и готов е тоз сладкиш.

Ех, че курабийки, виж!

Ни се чуди, ни се мае.

Че ще стане Деси знае,

като порасте голяма

тя – сладкарката на мама!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??