20 июл. 2008 г., 21:55

Дете 

  Поэзия » Другая
554 0 2

Дете

 

 

Къде си ти, когато навън то тъжи?

Къде си ти, когато към теб протяга

своите мънички ръчички?

И със сетния си дъх за мъничко любов

копнее, да го прегърнеш, да го целунеш

и в песен за лека нощ да го утешиш!

То жадува за семейство, за приятели

и безгрижни дни.

Къде, къде си ти, когато навън в студа

от глад умира едно мъничко, беззащитно

дете!?

© Красимир Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е хубаво!Успехчета братовчеде ...
  • Къде са наистина всички тези хора?
    Къде сме?

Предложения
: ??:??