20.07.2008 г., 21:55 ч.

Дете 

  Поезия » Друга
553 0 2

Дете

 

 

Къде си ти, когато навън то тъжи?

Къде си ти, когато към теб протяга

своите мънички ръчички?

И със сетния си дъх за мъничко любов

копнее, да го прегърнеш, да го целунеш

и в песен за лека нощ да го утешиш!

То жадува за семейство, за приятели

и безгрижни дни.

Къде, къде си ти, когато навън в студа

от глад умира едно мъничко, беззащитно

дете!?

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво!Успехчета братовчеде ...
  • Къде са наистина всички тези хора?
    Къде сме?

Предложения
: ??:??