2 дек. 2005 г., 09:48

Дете 

  Поэзия
805 0 0
´´ Дете´´

Ти си мъничко дете...

малко си да разбереш..,

че когато истински обичаш

случват се и чудеса.

Ето мама и тати се обичат...

и появи се и ти на света.

За да радваш, за да сгряваш

тяхните Сърца!

© Добромира Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??