2.12.2005 г., 9:48 ч.

Дете 

  Поезия
800 0 0
´´ Дете´´

Ти си мъничко дете...

малко си да разбереш..,

че когато истински обичаш

случват се и чудеса.

Ето мама и тати се обичат...

и появи се и ти на света.

За да радваш, за да сгряваш

тяхните Сърца!

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??