Dec 2, 2005, 9:48 AM

Дете 

  Poetry
806 0 0
´´ Дете´´

Ти си мъничко дете...

малко си да разбереш..,

че когато истински обичаш

случват се и чудеса.

Ето мама и тати се обичат...

и появи се и ти на света.

За да радваш, за да сгряваш

тяхните Сърца!

© Добромира Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??