2 dic 2005, 9:48

Дете 

  Poesía
807 0 0
´´ Дете´´

Ти си мъничко дете...

малко си да разбереш..,

че когато истински обичаш

случват се и чудеса.

Ето мама и тати се обичат...

и появи се и ти на света.

За да радваш, за да сгряваш

тяхните Сърца!

© Добромира Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??