4 мая 2013 г., 16:13

Дете 

  Поэзия » Другая
462 0 0

                                              на Боби

 

Ти споделяш нещо с вятъра -

смях, учудване, вълшебство.

И за мен си най-прекрасния

малък принц във свойто детство.

 

Във ръцете ми заспиваш,

като дар те аз понасям.

Ненаситила до дъно

на любов към теб душата си.

 

Спи, детенце мое мило,

Сънчо във палат ще прати

чистото и приказно светило -

на душата детска светлината ти.

© Вяра Дамянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??