29 июл. 2020 г., 07:31  

Дете харно 

  Поэзия » Любовная
595 0 0

Към теб погледнах смирен -

но убодох се от розата аз,

че от теб, слънце, бях озарен,

но в сърцето ти е мраз...

 

Към момиче светло, лъчезарно,

душа волно се устреми,

ала туй дете харно

само силно ме рани.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??