7 мая 2009 г., 12:44

Дете на вихъра 

  Поэзия » Другая
703 0 3

Дете на вихъра

На любовта си майка, на вихъра дете
и зная - в безкрая на вечността
приятели били сме,
че познавам нежната ти душа
и ритъма на твоето сърце.

И нека никога  не остарява
на вихъра детето,
че само то познава
пътя стръмен към небето.

Вихърът никога не спира,
но зад всеки остър завой,
след всяка битка и бой,
детето пътя намира.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??