Детето в мен напира с копнежа,
че мога отново да се разнежа.
Детето в мен искрено ме гали,
възвръща страсти, мемоари.
Детето в мен се появява,
дори, когато в душата ми буря настава.
Детето в мен гледа,
кара се, когато съм черногледа.
Детето в мен лудува,
иска да бъда себе си, никоя друга!
Деца сме ние всички,
вземете огледало,
вижте вашите очички!
© Карина Колева Все права защищены