6.10.2017 г., 10:18 ч.

Детето в мен 

  Поезия » Друга
285 0 0

Детето в мен напира с копнежа,

че мога отново да се разнежа.

Детето в мен искрено ме гали,

възвръща страсти, мемоари.

Детето в мен се появява, 

дори, когато в душата ми буря настава.

Детето в мен гледа,

кара се, когато съм черногледа.

Детето в мен лудува, 

иска да бъда себе си, никоя друга!

Деца сме ние всички, 

вземете огледало, 

вижте вашите очички!

© Карина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??