ДЕТСКА ПЕСНИЧКА
Моите ръчички
много са мънички -
вече не палуват,
цветенце рисуват…
Моите крачета -
палави момчета -
скачат и танцуват,
весело лудуват…
Зъбките ми бели
как са заблестели -
бисерчета греят,
песнички си пеят…
Колко е красиво
детството игриво,
а децата са игриви,
когато са щастливи…
© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены
Лиляна, най-сърдечно..