29 мар. 2007 г., 20:49

Детските очи 

  Поэзия
5052 1 8


Когато нещо много ми тежи
и иде ми да се разплача,
надничам скришом в детските очи,
и пламва светлина във мрака.

Във тез очи е сбрана любовта
и смисъла на цялата Вселена.
На тез очи аз мога да простя
и болката, макар и огорчена.

Очите детски, бистри езера,
приели слънцето във своите
                             зеници,
на никого  не ще да разрешат,
да грабнат светлината, със
                             мечтите.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??