27 мая 2007 г., 09:16

Детско стихче за вечеря 

  Поэзия
768 0 4
Момче и Момиче, ръка за ръка,
говореха глупости нежно в Нощта....
Беше прекрасно! Но Той се прехласна!
... и вече са Мъж и Жена!!!

© Николай Драгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??