2 июн. 2010 г., 11:13

Детство ли е?! 

  Поэзия » Другая
433 0 2

Ах, колко струват детските мечти,

оваляни в калта от рано.

Колелото, плащано с лъжи,

а следващия път - с шамари.

 

Така минават техните съдби,

с поругани сълзи на очи.

Объркани във своите игри

и ролите, от бог подадени.

© Пепи Оджакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??