Jun 2, 2010, 11:13 AM

Детство ли е?! 

  Poetry » Other
402 0 2

Ах, колко струват детските мечти,

оваляни в калта от рано.

Колелото, плащано с лъжи,

а следващия път - с шамари.

 

Така минават техните съдби,

с поругани сълзи на очи.

Объркани във своите игри

и ролите, от бог подадени.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??