Аз никога не ти постлах легло,
но бях до теб в самотните ти нощи.
Споделяхме и лошо, и добро
в света студен и толкова порочен!
Не те обичах никога така,
с изгарящата страст на пеперуда,
но беше смисъл, мъдрост, светлина,
и пристан тих в морето от заблуди!
Сега целуваш моите ръце
и тази нежност води ни към рая…
Без задни мисли, обич на дете,
онази, безусловната, до края!
Таня Симеонова
08.12.2018 г.
© Таня Симеонова Все права защищены