9.12.2018 г., 21:19 ч.

Девойката, която не ти постла легло… 

  Поезия » Философска
1139 11 11

Аз никога не ти постлах легло,

но бях до теб в самотните ти нощи.

Споделяхме и лошо, и добро

в света студен и толкова порочен!

 

Не те обичах никога така,

с изгарящата страст на пеперуда,

но беше смисъл, мъдрост, светлина,

и пристан тих в морето от заблуди!

 

Сега целуваш моите ръце

и тази нежност води ни към рая…

Без задни мисли, обич на дете,

онази, безусловната, до края!

 

Таня Симеонова

08.12.2018 г.

© Таня Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??