Девствен съм! Макар към тридесетака,
не сетих женска ласка досега.
Избраницата моя ще очаквам
да бъдем слънце двама над света.
А помня, още помня в седми клас
как двамата лежахме си със Ана.
От толкова мечти се кланях аз
пред нейната осанка на дивана.
И щом понечих аз да я докосна
ме жегна нейното стремглаво "не!".
Да се откажеш толкова е просто.
Да беше ме целунала поне!
А в плевнята, където заработвах,
една неделя Пена ме приклещи.
И толкова се притесних, защото,
тя бе на шестдесет и нещо.
- "Почакай, Пено, спри се, мари.
в стомаха бурно е морето.
Недей сега до мен припарва!" -
преядох здравата с кюфтета.
- "Какъв си мъж, ако не можеш,
една жена да приласкаеш?
Аз няма веч да те тревожа.
Оставаш девственик, да знаеш!"
И трети път почти се случи -
Гергана седна ми във скута.
Разбиха се мечтите тучни -
дойде мъжът ѝ след минута.
Девствен съм! Макар към тридесетака
не сетих женска ласка досега.
Избраницата моя ще очаквам
в небесната магия - с любовта!
© Йотор Амер Все права защищены