1.08.2023 г., 15:48 ч.

Девствен съм 

  Поезия » Любовна
516 1 6

Девствен съм! Макар към тридесетака,

не сетих женска ласка досега.

Избраницата моя ще очаквам 

да бъдем слънце двама над света.

 

А помня, още помня в седми клас 

как двамата лежахме си със Ана.

От толкова мечти се кланях аз

пред нейната осанка на дивана.

 

И щом понечих аз да я докосна

ме жегна нейното стремглаво "не!".

Да се откажеш толкова е просто.

Да беше ме целунала поне!

 

А в плевнята, където заработвах,

една неделя Пена ме приклещи.

И толкова се притесних, защото,

тя бе на шестдесет и нещо.

 

- "Почакай, Пено, спри се, мари.

в стомаха бурно е морето.

Недей сега до мен припарва!" -

преядох здравата с кюфтета.

 

- "Какъв си мъж, ако не можеш,

една жена да приласкаеш?

Аз няма веч да те тревожа.

Оставаш девственик, да знаеш!"

 

И трети път почти се случи -

Гергана седна ми във скута.

Разбиха се мечтите тучни -

дойде мъжът ѝ след минута.

 

Девствен съм! Макар към тридесетака

не сетих женска ласка досега.

Избраницата моя ще очаквам

в небесната магия - с любовта!

© Йотор Амер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Наистина ми олеква, когато осъзнавам, че не съм сам.
  • Аз също съм девствен!Поздравления!
  • Много искрено. Любовта е по-важна от секса. По-трудно е да обичаш и да си обичан, а секса винаги може да си го уредиш.
  • Смирени благодарности за честните коментари!
  • Блазе ти ! "С първото сношение и жената започва да пие със сламка мозъка на мъжа!" из "Наръчника на Майстора" Усмивкаа!
  • Не е лошо да си девствен няма жени,няма проблеми,шегувам се!
Предложения
: ??:??