Ако мога да докосна ръката ти
Без да изваждам моята от джоба,
Ако мога да те целуна без да докосвам устните ти
Ако мога да те чуя без да казваш и дума
Ако мога да ти говоря,дори и с мълчание
Ако се събуждам, само за да те видя
Ако не искам никога да заспя
Ако не мога да дишам,
И не мога да хапна дори залък без теб
Ако не мога да тръгна за някъде
Но се връщам само за теб
Ако мога да позная усмивката ти отразена в очите на хората,
Ако чувам стъпките ти отдалеч
Ако усещам предметите от теб докоснати
И аромата на парфюма ти останал в някой магазин
Ако виждам любимите ти цветя навсякъде
А тебе в сутрешното си кафе
И дъждът който пада в косите ти
Е същият, който е измокрил моето лице.
Значи чудото се е случило.
Значи е Любов!
© Maria Radeva Все права защищены
Но, ако пипаш чужда ръка - без да вадиш твоята, значи някой рови в джоба ти.
Невинаги за докосване...
/Това е шегичка!/
Подпис: Черното лале