10 янв. 2012 г., 14:50

Диалог с огледалото 

  Поэзия » Другая
417 0 1

Говоря с Другата във огледалото насреща.

Тя гледа ядно. Пак ми е сърдита.

Непоносима е. При всяка наша среща

кълбото змии – мисли в мен разплита.

 

И безпощадно ме замеря със въпроси.

Залива ме със хладни обвинения.

Застрелва ме от упор със откоси

куршумени от хиляди съмнения.

 

Хаплива е. И никак не е лесна.

Със свредел ми дълбае все душата.

До гуша ми дойде от нея.Честно.

По дяволите искам да я пратя.

 

Тя се присмива тънко, иронично.

Нехае, че юмруци гневно свивам.

Държи се тъй надменно, истерично...

Със погледа си просто ме убива.

 

И упорито ми се подиграва.

Сразява ме, изпаднала в екстаз.

Тотален хаос във главата ми настава...

Та ТЯ... нали това съм всъщност АЗ...

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??