4 дек. 2010 г., 18:02

Диалог със себе си 

  Поэзия
628 0 7

Диалог със себе си

 

-         Лети ми се!

-         Крилете ти кървят!

-         Лети ми се!

-         Небето е за други!

-         Лети ми се!

-         Не гледай към върха!

-         Лети ми се!

-         Ама това е лудост!

-         Лети ми се!!!

-         !?

 

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??