10 нояб. 2020 г., 15:39

Диета 

  Поэзия » Юмористическая
260 0 0

И аз съм на диета,
но с многото кюфтета,
с пържоли и сланина-
кило и половина!

 

Водица, чай, кафета, 
винце влиза в бюджета!
Ето, нещо за мерак-
ям си черен шоколад!

 

Готино е с диета - 
само ям мезета!
Ала бърка тя в джоба-
ще я трая тази проба! 

 

След година на салам
и душата е балсам! 
След кило и две, и три-
всичко май се нареди! 

 

С три номера надолу
аз правя с дрехи шоу! 
Станах като "скумрия" , 
ала тъна в немотия! 😊

 

08.11.2020г.
 

© Кремена Арменчева Все права защищены

И всеки ден ме стряска от екрана,
една особа с тяло на скумрия,
как трябва на фиданка за да стана,
зелени разни смутита да пия.
И меле треволяк, сибирски гъби, ...
  428  13 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??