Аз съм тук... и там.
Тук съм... а искам да съм там.
Когато съм там... не зная къде искам да съм.
Искам мир и тишина...
А е хаос и диващина.
Когато е мир и тишина...
Искам хаос и диващина.
Какво искам?
Какво зная?
Какво мога?
Дилема... между разум и сърце.
Ако открия мястото си...
Откривам себе си.
Ако изгубя мечтата си...
Губя себе си.
Ако сутрин се събудя,
погалена от слънчевите лъчи,
то аз съм щастлив човек.
Ако сутрин се събудя,
а до мен е Нечовек,
то аз съм погубен човек.
Когато съм там – при мечтата,
Искам да съм тук – при желанията.
Когато имам всичко – нямам нищо.
Когато нямам нищо – живея и се радвам на всичко.
© София Русева Все права защищены