13 апр. 2011 г., 20:19

Дилема 

  Поэзия » Любовная
633 0 1

Отново ме поставяш пред дилема,

такъв ли си или не си...?!

Отново спорим за проблема -

със мен ли си, или не си...?!

 

За кой ли път поставяме въпроса,

макар банално вече да звучи...?!

Защо отново пак поставяш тази тема...?!

Обичам те. Нима не си личи...?!

 

Нима не си разбрал отдавна,

че моето сърце за теб тупти...?!

Какво пък...?!

Трудно ли е да повярваш,

че само ти си в моите мечти...?!

© Ивелина Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??