7 окт. 2009 г., 01:44

Дилема 

  Поэзия
528 0 1

Безумство е, не чуваш ли, спри.

Не ме докосвай, не усещаш ли, боли.

Не, аз няма да остана, няма.

Не, аз няма да побегна, няма.

 

Не тръгвай, не чуваш ли, остани.

Пламък в сърцето, не усещаш ли - гори.

Не, аз няма да се предам, няма.

Не, аз няма да се поддам, няма.

© Амбър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??