Oct 7, 2009, 1:44 AM

Дилема 

  Poetry
523 0 1

Безумство е, не чуваш ли, спри.

Не ме докосвай, не усещаш ли, боли.

Не, аз няма да остана, няма.

Не, аз няма да побегна, няма.

 

Не тръгвай, не чуваш ли, остани.

Пламък в сърцето, не усещаш ли - гори.

Не, аз няма да се предам, няма.

Не, аз няма да се поддам, няма.

© Амбър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??