Някъде дълбоко там,
в моето сърце,
скътах спомен
мил за теб,
с твоето лице.
Често мисля
аз за теб -
къде ли си сега...
Ти изчезна
с младостта
и ми отне
СЪНЯ.
Ще се срещнем
някой ден
с наведени
глави.
Но в сърцата
ще трепти
дим от
изминали
дни.
Капят моите
сълзи.
А цигарата
дими...
© Маргарита Георгиева Все права защищены