1.08.2009 г., 8:24 ч.

Дим 

  Поезия
542 0 6

Някъде дълбоко там,

в моето сърце,

скътах спомен

мил за теб,

с твоето лице.

Често мисля

аз за теб -

къде ли си сега...

Ти изчезна

с младостта

и ми отне

СЪНЯ.

Ще се срещнем

някой ден

с наведени

глави.

Но в сърцата

ще трепти

дим от

изминали

дни.

Капят моите

сълзи.

А цигарата

дими...

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??