22 февр. 2022 г., 08:38

Дис за Пламката 

  Поэзия
302 0 0

Далече си от истината пич,
такива като теб ги хрускам на закуска.
Ферари гониш със скоростта на стар Москвич,
стягай се, колана не отпускай.

Дори и срещу мене да вървиш
е сигурно, че пак не можеш да ме стигнеш.
В клише ще се превърнеш и уви
в живота нищо няма да постигнеш.

 Yo, седи си мирен в небесата не лети,
че иначе ще цопнеш на земята
А отвисоко като паднеш най-боли
и много гадно чупят се крилата.

Така че стой далеч от мене, bro,
докато си още млад и имаш потенциал.
На бас се хващам с теб едно към сто,
до челен сблъсък стигнем ли си изгорял

 

© Joakim from the grave Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??