12 сент. 2005 г., 19:17

Дишай! 

  Поэзия
802 0 2
   
                                   Дишай!
       
        Дишам!
        Пространствата и ти...
        Дишай!
        Слязъл от небето за един ден
        или...за една нощ ?
        Дишай!
        Имам право на повторение!
        Всичко след теб рухва ...
        Познавам те.Беше в съня ми.
        Горещо.Вълнуващо.Бог.
          
         Духовен туризъм.
         Плаче ми се от щастие!
           -Дишай!...

© Катерина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??