В дисплея се взираме за нови оферти.
Търсим. Намираме. Хабим много нерви.
Питаме. Предлагаме. Чакаме момента.
Вярваме. Не вярваме. Живот - кино лента.
Мъж или дама без никаква важност.
Моментната драма е все във продажност.
Дисплеят е църква. Дисплеят е кръст.
Помилване. Щедрост. Възмездие. Мъст.
Житейският път е за нас магистрала,
на нея обаче каруца е спряла.
Ние сме с цвички, а не със обувки.
Дисплеят прикрива всички преструвки.
Заряд ни е нужен да свети лъжата.
Напредваме без да си движим краката.
Залагаме клопки, ловим будали.
Живеем на място, а всичко върви.
Икона е вече дисплеят в ръцете.
Мислете, пишете, лъжете, крадете...
Станахме лоши, станахме зли.
Светът е дисплей. А ние?... Мълчи!
© Валентин Йорданов Все права защищены
Проумях го още в зародиш...
"Свободата, Санчо..."
!!!