2 мая 2012 г., 09:29

Дистанционно 

  Поэзия » Любовная
342 0 0

 

Пак ти пиша от душата строфа,

припнала след истинска мечта.

Но отново сякаш катастрофа

кара ме на прага да се спра.

 

И в завръщане, и в бягството към  тебе

няма как да страдам за мълва,

че от мисли споменът обсебен

към сърцето нежно отлетя.

 

И в косите вятърът не спира

да разсипва перлени звезди.

Топла обич от сърце извира,

думи святи за любов мълви.

 

03.06.2009г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??