14 апр. 2014 г., 01:08

Дизайнер 

  Поэзия
390 0 1


Аз съм дизайнер
и постоянно творя.
Моята нова колекция
нека ти представя сега:
Специално за дамите -
модерно вталени поли,
със сексапил са обшити
 и с настроение (за различните дни).
 Бюстиета... авангардни,
носещи заряд любовен,
по модели нестандартни,
ухаещи на секси спомен...
Специално за мъжете -
ризи (за лесно събличане,
свободни да са им ръцете
за целуване и обичане).
Стилни панталони, по бедрата
 впити леко... със самочувствие,
успешно каращо жената
 да те търси... по предчувствие.
Това е от мене,
 поне засега...
Аз съм дизайнер
и постоянно творя.

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??