29 нояб. 2009 г., 22:42

Джаз по желание 

  Поэзия
892 0 3

ДЖАЗ ПО ЖЕЛАНИЕ

 

 

 

Когато вечерта прониква

 

под  лошо уплътнената врата

 

и няма вече друго, освен

 

кълбо от образи,

 

които избледняват,

 

а телевизорът показва само две

 

зелени цифри

 

и чаят е почти изстинал, но сладни,

 

часовникът тиктака уморено,

 

докато радиото тихо свири джаз

 

по нечие желание…

 

Тогава, да, точно тогава…

 

© Наследник на Куфара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??