9 авг. 2011 г., 12:16

Джет 

  Поэзия » Юмористическая
815 0 0
Лято. Слънце. Плаж. Море.
А в морето джет реве.
А защо ли тъй реве?
Щот един хормонът го тресе,
а няма никакъв шанс
за този данс и реверанс.
Няма ни акъл, нито пък финес
за тоз процес.
И с дебелашко присъствие
се надява на отсъствие
на конкуренция
за тази аудиенция.
Горкият глупак
влюбил се бил пак
в неподходяща мишена
за главата му зашеметена.
Девойката гола и прекрасна,
само с водорасли пременена,
била на вълна - партия зелена
и гледала с нескрито отвращение
неговото изстъпление.

© Антонела Огнянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??