7 июл. 2007 г., 15:31

Джонка (хумор) 

  Поэзия
1117 0 9

Тикче имам аз на двете си ръчички,
но въобще не ми и пука за това
и обичам с бира да ме черпят всички,
и да пуша джойнтче след това.


Когато се напафкам като кирка,
странен пак изглежда ми света,
обаче пуша, без да имам спирка -
хич не ми и дреме на носа.


Джойнта влиза в мен като у тях си
и обгръща мойте дробове.
Хората ме питат: "Как си?",
а аз говоря с чужди Богове.


И накрая, щом успея да се прибера във къщи,
татко почва да се мръщи веднага:
"Как можа бе, свиньо мръсна,
да изпушиш всичката трева?!

© Петър Адамов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??